welcome

hi, welcome to my blog. Don't forget to follow me, ok. Bye

Friday, 4 November 2011

hooray!!!!!!

Wow best nya aku hari ni. Mana tidaknya lakonan drama untuk Arah Ke Mana dibatalkan. Haha... memang bertuah kan. So, aku tak perlulah nak menghafal skrip nya. Senang sikit hati ni. Kalau tak kena lah hafal yang panjang. Dengan babak pertama, pastu babak kedua, dan akhirnya babak ketiga. Dalam drama ni aku lah watak yang utama. Jadi Haji Pakir. Selalu kena tinggikan suara ni. Sakit tekak tau. Bila cikgu aku kata drama tu tak jadi, lega sikit hati ni. Aku punya bersorak lah dah macam orang baru dapat bonanza tau. Nasib baik cikgu  aku tak menyaksikan perbuatan aku tau. Aku ni pon agak agak lah kan, bila nak bersorak tu. Tak sabar nak tunggu cikgu keluar dulu. From now on, aku tak payah lah nak menghafal je skrip tu. Tapi yang menjadi penat tu adalah bila aku salin lah skrip tu. Sebab nak kena hantar buku teks. Tapi tak apalah sekurangnya lega sikit lah hati kecil aku ni tau. Huhu.... hidup ni mestilah sentiasa ceria kan. So, sesiapa yang baca aku punya blog ni, sentiasa lah ceria ok. Bye..

No comments:

Post a Comment