welcome

hi, welcome to my blog. Don't forget to follow me, ok. Bye

Saturday, 7 January 2012

sekolah :))))

Walaupon sklh dah lama bermula, tp aq still ada kesempatan kan nak cite pasai sklh. X dosa n x haram p0wn. So, aq p0wn nak le cite pasai skolah... Walaupon dah dkt 7 thn aq sklh, tp aq ttp rasa sronok ble tiba nya waktu sklh. Mana x nya klu semua persiapan brg skolah baru2 kan. Mesti le sronok. Tp aq confirm, dah 7 bln skolah kang mesti dah x semangat punya lah. Mcm aq jugak XD. Mesti ramai yg ponteng sklh punya lah. Agy satu, bez gi sklh p0wn sbb jumpa ngan kwn. Ye lah sbb lbh krg sebln setgh x jumpa ngan kwn2. Mesti rindu punya le. Tipu le klu aq ckp x rindu. Tp rindu. Ish, bape kali nak ulang ckp rindu nie, aq p0wn x tau. Tp yg dipendekkan cite nya le, aq rindu kat kwn aq. Bknnya rindu nak blaja. Sbb  kat umah sendiri kan leh blaja.... haha. Tp ape ape p0wn, SY BANGGA JD RAKYT MALAYSIA. Dah ke situ plk cite nya. Ok lah aq nk  stop cite nya smpi kt sni dulu.... jumpa nnti kt blog yg laen.

Friday, 6 January 2012

gile- gile

huhu... mulai dr detik nie, sy  dh x nak jd bdk skema. Nak jd bdk yg dh remaja.(ceh, cover baik konon). Sbnrnya aq dah x nak tulis mcm budak skema. Maksud aq, aq nak tulis shotform je, walaupun aq tau tulis shotform 2 buat org laen x fhm. Tapi, apa aq kesah? Ble aq tgk blog org laen, semua nya gna tulisan shotform. So, aq p0wn nak tulis shotform. Haha... poyo jek lebih aq nie XD. Sape2 yg dah baca blog aq nie,jgn le plk x fhm or nak menyampah. Klu x fhm, sle le komen nnti supaya aq tau kelemahan aq nie. Biasa le semua manusia buat keslhan. Termsok le aq dan org2 sekalian. Klu org laen ckp dia x prnh buat kesilapan, org gle le gamak nya k0wt.  Ceh, x baik nak ngata. Ok le bye. >-<